Boeken- en Platenbeurs te Venlo

Deze boeken en platenbeurs gaat wel door, maar vanweg corona op een heel andere wijze. Zo komt er  een speciale website, twee pop-up-winkels en de vrijdagmarkt in Blerick. In eerste instantie houden we het bij boeken, later als het goed loopt gaan we ook tweedehands platen verkopen. Lees er meer over op de website van Boeken steunen Mensen.

 

De Stichting Boeken Steunen Mensen houdt in het eerste weekend van januari weer de jaarlijkse boeken- en platenbeurs te Venlo. In het  Blerickse Blariacumcollege zijn dan meer dan 100.000 boeken en platen te koop.
De Boeken- en Platenbeurs van Boeken steunen Mensen wordt georganiseerd door de Stichting Boeken Steunen Mensen en vindt voor de 35ste keer plaats op 19, 20 en 21 februari in Venlo. In het Blerickse Blariacumcollege zijn dan meer dan 100.000 boeken en platen te koop.

De Stichting Boeken Steunen Mensen geeft bijzondere aandacht aan projecten met betrekking tot kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld. Dit jaar is er gekozen om ook een project in onze regio te steunen. De stichting werd, na eerdere samenwerking ad hoc sinds 1987, officieel opgericht door de Vincentiusvereniging Venlo en de Rotaryclub Venlo, Maas en Peel.

Door middel van het inzamelen en verkopen van boeken, grammofoonplaten, cd’s, muziekcassettes, video’s, dvd’s en audioapparatuur hebben wij de afgelopen 30 jaar van ons bestaan ruim één miljoen euro bijeengebracht voor heel veel projecten in verschillende landen.

Meer informatie vind je op Facebook.

Boeken- en Platenbeurs van Boeken steunen Mensen
Boeken- en Platenbeurs van Boeken steunen Mensen