Beatstad Platenbeurs te Den Haag

Op qaugustus kun je de Beatstad Platenbeurs te Den Haag bezoeken. Den Haag is de muziekstad van weleer en de Beatstad bij uitstek.

Tijdens Beatstad nodigen we doorlopend nieuwe standhouders uit. Zo blijft het aanbod elke keer verrassend en wordt de Beatstad platenbeurs meer een eendaagse platenwinkel met telkens nieuwe voorraad. Van oud naar nieuw, van Jazz naar Techno en alles daar tussen. Alle stromingen komen daarom ook aan bod.Vanwege Corona en beperkte capaciteit vragen we tot 13.00 uur € 3,50 entree. Hiervoor krijg je een gratis drankje retour. Zo is het eigenlijk nog steeds een gratis event.

Na 13.00 uur is het gratis entree, maar indien we aan de capaciteit zitten is het mogelijk dat je zult moeten wachten.

Van 10.00 tot 17.00 uur is de platen- en cd beurs vanouds gevuld met alle genres.
Van 18.00 tot 23.00 uur organiseren we nog een Dance beurs i.s.m. Radio Tonka. Entree na 18.00 uur is sowieso gratis.

Tickets gaan snel online via https://thegreyspace.net/

Let op!
Vanwege Corona mogen we maximaal 100 bezoekers binnen laten. Daarom willen we eenieder verzoeken om geen mensen mee te nemen die geen muziek willen kopen en we verzoeken je vriendelijk om weer weg te gaan als je klaar bent met kopen, zodat andere mensen naar binnen kunnen.

Blijf ook niet langer dan nodig hangen bij een stand, omdat alle verkopers graag zoveel mogelijk bezoekers de kans willen geven om te diggen naar zwart goud of cd’s. We moeten er met zijn alleen het beste van maken onder de heersende maatregelen.

Hou aub zoveel mogelijk rekening met de looproute aan de hand van de pijlen op de grond. Loop a.u.b. nooit tegen de richting in, maar loop desnoods even helemaal om, zodat je weer vanaf het begin start met je zoektocht.

Er is buiten een gezellig terras, waar je na het kopen met vrienden en bekenden nog een drankje kunt doen of iets eten. Dat is ook nog eens heel sympathiek voor The Grey Space, die het in deze tijden als kunst- en horeca locatie moeilijk heeft.

Meer informatie over de Beatstad Platenbeurs in Den Haag vind je op Facebook.

beatstad platenbeurs