Recordplanet’s Platen & CD Beurs

De Recordplanet’s Platen & CD Beurs is bedoeld voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj‘s, en cd-fanaten. Zij kunnen op zaterdag 19 september terecht in de RAI te Amsterdam. Gespecialiseerde standhouders uit heel Europa  bieden elpees, CD‘s, singles en maxisingles aan. Ook kun je er terecht voor allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.

Recordplanet’s Platen & CD Beurs

De Recordplanet’s Platen & CD Beurs vindt plaats in de RAI te Amsterdam. Deze platenbeurs is onder andere bij verzamelaars en Dj‘s erg populair als een van de beste vindplaatsen voor zeldzame muziek. De grote afdeling vinyl trekt veel bezoekers die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen. De grote keuze uit soul- en disco klassiekers van de jaren ‘70, elektro uit de jaren ‘80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ‘90 zijn hier debet aan. Bovendien zijn er veel nieuwe titels te vinden, een uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven en veel originele releases.

Recordplanet's Platen & CD Beurs

Veel keus

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock ’n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. De helft van de standhouders komt uit het buitenland naar Amsterdam en zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod. Ook voor jongeren of beginnende verzamelaars is er volop keus aangezien er meerdere stands aanwezig zijn met veel goedkope cd’s, elpees en singles.

De Recordplanet’s Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats in de Diamond Lounge, de Europa Foyer 1 én deze keer aangevuld met de Europa Foyer 2. Een ruimere opzet om zo een veilige en verantwoorde beurs mogelijk te maken voor zowel bezoekers als standhouders.

Meer informatie vind je op de website van Recordplanet en op Facebook.