Platenbeurs in Delft

Op 24 juni is er een gezellige platenbeurs in Delft. Je vindt er 100 meter vol lp’s singles cd’s en posters. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Varia World.

32e Boeken- en Platenbeurs Sint-Oedenrode

De 32e Boeken- en Platenbeurs Sint-Oedenrode vindt plaats in de manege de Pijnhorst. Je vindt er heel veel boeken en tijdschriften van uitstekende kwaliteit voor een zeer vriendelijk prijsje. Ook is er een muziekafdeling met lp’s, cd’s en dvd’s en voor de liefhebber en verzamelaar. Ook is er bladmuziek en audio apparatuur te koop. Meer informatie vind je op de website van de Boeken- en Platenbeurs Sint-Oedenrode.

Vinylmarkt Cultuurhuis Belgica

Ben je op zoek naar die ene oude 7” of lp die jouw vinylcollectie eindelijk compleet maakt? Of snuffel je gewoon graag in bakken vinyl?

Dan moet je op zaterdag 10 juni in het cultuurhuis zijn!
Verwacht je aan een leuk aanbod binnen verschillende stijlen en stromingen.
Wie weet vind je een plaat waarvan je niet wist dat je er naar op zoek was!
Dit wordt niet de grootste, maar wel een gezellige platenmarkt! We zetten onze deuren open, onze huis-DJ zorgt voor een streepje muziek, een drankje achteraf kan ook.

 

 

Platenbeurs in Tongeren

De platenbeurs in Tongeren vindt tijdens de tweedaagse antiekmarkt plaats. Je vindt er cassettes, dvd’s en vinyl (alle genres: klassiek, blues, rock, metal, Vlaams, pop, folk, reggae, dance, techno. ..), toebehoren, instrumenten, audioapparatuur, p.a., verzamelitems, posters, vlaggen, t-shirts, muziekboeken, concertfoto’s. .. Kortom, alles wat met muziek te maken heeft.

Check deze site voor meer informatie.

Platenbeurs Tongeren

De platenbeurs Tongeren vindt tijdens de tweedaagse antiekmarkt plaats. Je vindt er cassettes, dvd’s en vinyl (alle genres: klassiek, blues, rock, metal, Vlaams, pop, folk, reggae, dance, techno. ..), toebehoren, instrumenten, audioapparatuur, p.a., verzamelitems, posters, vlaggen, t-shirts, muziekboeken, concertfoto’s. .. Kortom, alles wat met muziek te maken heeft. Check deze site voor meer informatie.

Platenbeurs Eindhoven Dynamo

De platenbeurs Eindhoven Dynamo vindt plaats op 17 juni. De entree en de zaal van Dynamo staan vol met lps singles, cd’s en posters.
Gratis entree.Meer informatie op Facebook.