XL Platenbeurs in Vlaardingen

De eerste XL platenbeurs in Vlaardingen wordt een gezellige bijeenkomst van allemaal muziekliefhebbers.
Platenhandelaren uit heel Nederland, Duitsland en België komen naar Vlaardingen om deze regio van muziek te voorzien. Er is een gelegenheid voor koffie en iets lekkers verzorgd door het Sportcentrum plus een gezellig muziekje. De toegang bedraagt €3,-.
Meer informatie bij Gijs Discounter.

Platenbeurs Stinkfoot records

De Platenbeurs Stinkfoot records vindt plaats op maandag 26 december. Hier kan je naar hartlust komen cratediggen in evenementenzaal De Dreef, Vorselaar. + Live DJ’ sets op vinyl en de mogelijkheid om bij te praten met een glas er bij … Graag tot dan !
meer informatie op Facebook.

Vinylmarkt in Cultuurcentrum Belgica

Ben je op zoek naar die ene oude 7” of lp die jouw vinylcollectie eindelijk compleet maakt? Of snuffel je gewoon graag in bakken vinyl? Dan moet je op zaterdag 17 december naar de Vinylmarkt in Cultuurcentrum Belgica.
Verwacht je aan een leuk aanbod binnen verschillende stijlen en stromingen. We voorzien deze keer ook een aparte afdeling voor de dj’s onder ons. Wie weet vind je een plaat waarvan je niet wist dat je er naar op zoek was!
Dit wordt niet de grootste, maar wel een gezellige platenmarkt! We zetten onze deuren open, onze huis-DJ zorgt voor een streepje muziek, een drankje achteraf kan ook.

Meer informatie op Facebook.

CD- & Platenbeurs Lichtaart

Op zondag 20 november 2022 vindt in het Ligahof te Lichtaart de platen- en cd-beurs plaats. Deze beurs is zeker en vast een aanrader voor de verzamelaars en muziekliefhebbers uit de wijde regio.
Een 35-tal standhouders zal over meer dan 130 lopende meter een groot en gevarieerd muziekaanbod aanbieden.

De nadruk ligt op de eerste plaats op vinyl, met name lp’s en 45t-singles. De meest uitgebreide muziekgenres kan je hier vinden: rock en hardrock, Nederlandstalig, pop, reggae, jazz, funk, new wave, soundtracks, rockabilly, dance, 60’s tot 80’s, kleinkunst, plaatjes voor de juke-box, en noem maar op. Als het op vinyl is uitgebracht, is de kans reëel dat je het er gaat aantreffen.

Ook de cd-liefhebber zal niet in de kou komen te staan, want er is een groot aanbod aan cd’s. Ook op dit formaat zullen de meeste muziekgenres vertegenwoordigd zijn.

Naast het mooie aanbod wordt gestreefd naar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Je loopt er ongetwijfeld collega-verzamelaars en muziekliefhebbers tegen het lijf, waarmee je je nieuwe aanwinsten kunt bespreken. En voor de pintjes en andere drankjes staat Murgesti VZW in.

Iedereen is welkom vanaf 10u, inkom bedraagt 4 euro per persoon. En vroege vogels die zo lang niet kunnen wachten, kunnen voor een beperkte meerprijs al vanaf 9.20u op platenjacht gaan…

Kinderen tot 12 jaar mogen trouwens gratis binnen, kwestie dat ze al op jonge leeftijd door vinyl geïnspireerd kunnen worden. Meer informatie vind je op Facebook.

Platenbeurs in Gemert

Bezoek de platenbeurs in Gemert (bij Eindhoven) op 4 tot en met 6 november. De platenbeurs vindt plaats in Plantenkwekerij Biemans. De entree bedraagt 2 Euro.

Meer informatie vind je op Boekenmarkt-MOV Gemert.