Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Afrogrooves
Afrikaanse muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80
BoekenBlues

Evenement details:

 • za
  30
  sep
  2023

  Haarlem Vinyl Festival 

  10.00-17.00Haarlem, Nieuwe Groenmarkt

  Het Haarlem Vinyl Festival  is het eerste meerdaagse festival ter wereld dat volledig in het teken staat van de vinylcultuur. Natuurlijk is er ook onder een echte platenbeurs. RecordPlanet, organisator van ’s werelds grootste platenbeurs, slaat twee dagen lang de handen ineen met Haarlem Vinyl Festival om vinylliefhebbers en crate diggers te voorzien van eindeloze mogelijkheden om rond te snuffelen.

  Dompel je op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober onder in het historische centrum van Haarlem, waar 75 vinylstands je opwachten. Verken de architectonische schoonheid en geniet van de culinaire hoogstandjes van de stad terwijl je op zoek gaat naar dat perfecte juweeltje om je platencollectie compleet te maken. En het beste is: je hoeft geen entree te betalen, zodat je je zuurverdiende euro’s kunt uitgeven aan de plaat waar je al zo lang naar op zoek bent.

  Meer informatie op Haarlem Vinyl Festival.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda