Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Afrogrooves
Afrikaanse muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80
BoekenBlues

Evenement details:

 • zo
  29
  jan
  2023

  Platenbeurs Oldies Club Neerkant

  11.00-17.00Neerkant, gemeenschapshuis De Moost

  Op zondag 29 januari 2023 vindt de Platenbeurs Oldies Club Neerkant plaats. Standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk komen naar Neerkant om hun cd's, singles en lp’s te verkopen. Er kan niet alleen gekocht worden op deze vermaarde beurs; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

  platenbeurs

  Ben je al lang op zoek naar die ene reggae-plaat van vijf jaren geleden of zoek je eigenlijk de allereerste single van BZN of Queen? Geen nood. Een goede kans van slagen heb je op de CD- en Platenbeurs in Neerkant. Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk muziekgenre is vertegenwoordigd, of het nu Rock 'n Roll is of Hardrock, Nederlandse carnavalsschlagers of Engelse ballads. Zeldzaam of juist heel alledaags.

  platenbeurs

  Meer informatie vind je op de website van Oldies Club Neerkant en op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda