Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Afrogrooves
Afrikaanse muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80
BoekenBlues

Evenement details:

 • zo
  26
  nov
  2023

  Records, DJ's & Drinks

  14.00-17.00Rotterdam, Rotown

  Records, DJ’s & Drinks is de platenbeurs in Rotown. Elke laatste zondag van de maand kun je tussen 14.00 en 17.00 uur Records, DJ’s & Drinks bezoeken: de meest laagdrempelige platenbeurs die er is.

  Bij Records, DJ’s & Drinks maakt het niet uit of je platenverzameling nou uit 10 of 10.000 platen bestaat. Iedereen, dus ook jij, kan lp’s, cassettes of cd’tjes te koop aanbieden, of misschien nog beter (en goedkoper): ruilen! Onder het genot van een drankje vind je gelijkgestemden om met elkaar over muziek te ‘ouwehoeren’. Naast een goede remedie voor je kater kan je ook nog eens voor weinig je collectie uitbreiden dus. Om je platen te kunnen verkopen hoef je je niet aan te melden.
  Meer informatie vind je op de site van Rotown.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda