Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Afrogrooves
Afrikaanse muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80
BoekenBlues

Evenement details:

 • za
  16
  dec
  2023

  Platenbeurs Schorvoort For Life 2023

  12.00-17.00Schorvoort, Parochiecentrum Schorvoort

  Op de Platenbeurs Schorvoort For Life 2023  vind je platen, single en cd's zullen er te vinden zijn in alle prijsklassen. Een mooie aansluiter is de TOP-DJ die heel de dag op verzoek plaatjes draait.
  In totaal zijn we 40 tafels of om en bij de 50 meter muziek. Hiermee worden we stilaan een vaste waarde in het aanbod van platenbeurzen.
  Elke genre zal vertegenwoordigd zijn : Metal, Blues, Reggae, Rock, Pop, Jazz, Folk, Kleinkunst, New Wave, 80's, House, Techno, Dance, Trance, Soundtracks, 70's, Soul, R&B, Stoner, Hard-Rock, Indie, Punk, Hardcore, 60's, Synth-pop, New Beat, TSOB, Acid House, Minimal,
  Iedereen van harte welkom. De volledige opbrengst gaan integraal naar ons goed doel. Meer informatie op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda