Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Afrogrooves
Afrikaanse muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80
BoekenBlues

Evenement details:

 • zo
  10
  dec
  2023

  Platenbeurs in het centrum van Weert

  10.00-16.30Weert, Buurtcentrum Moesel

  Op zondag 10 december organiseert Los Perros voor de 6e maal een platen en cd beurs in Buurtcentrum Moesel in Weert. Er zijn wederom weer veel enthousiaste verkopers aanwezig die hun ruime aanbod aan vinyl en cd’s aanbieden.

  Ruim 125 meter aan tafels zijn aanwezig en deze zijn al maanden uitverkocht omdat de beurs in Weert een geliefde plek is onder de verkopers. Door de ruime opzet kunnen de bezoekers zich gemakkelijk verplaatsen langs de standhouders. De DJ Yuppe Fish zal deze gezellige dag opluisteren met zijn geweldige muziek.

  Rondom het Buurtcentrum Moesel is er voldoende parkeergelegenheid. Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen is het eenvoudig want het treinstation ligt op 1 kilometer van het Buurtcentrum. Deuren gaan open om 11.00 uur en sluiten om 16.30 uur. Meer informatie vind je op de website van Los Perros.

   

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda