Platenbeurs Agenda: (bijna) alle platenbeurzen opgesomd

Afrogrooves
Afrikaanse muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80
BoekenBlues

Evenement details:

 • za
  09
  dec
  2023

  Platenbeurs op Martiniplaza in Groningen

  10.00-17.00Groningen, Martiniplaza

  Kom naar de platenbeurs op Martiniplaza in Groningen die wordt georganiseerd op zaterdag 9 december.

  In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn. Ruim 45 verschillende Platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken. Waaronder gespecialiseerde stands in Hardrock, Nieuwe vinyl, Singles en Normaal, stands met vinylsingles, Hoezen en vinylbenodigheden, vinyltassen, muziekshirts. Prachtige lp-kramen en enorm goede cd-stands trekken komende zaterdag naar Groningen.

  De entree bedraagt  €5,- en, kinderen tot 12 jaar gratis. en je bent welkom van 10.00-17.00 uur.  De organisator Variaworld Meer informatie vind je op Facebook.

Check vooraf of de platenbeurs nog doorgaat

Ik heb geprobeerd deze lijst zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Maar ik ben niet perfect en maak wel eens een foutje en je weet bovendien nooit van te voren of de platenbeurs daadwerkelijk doorgaat. Storm, regen, wegopbrekingen, het coronavirus en onverwachte stakingen van het openbaar vervoer, kunnen spelbrekers zijn. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of de platenbeurs echt doorgaat!

platenbeurs agenda